Priyanka Chopra, diva născută în India care a devenit celebră după ce a câștigat cel mai mare concurs de frumusețe, Miss World, a trecut printr-o depresie profundă.

Citește și: Nu vei ghici ce vârstă are această femeie. Dieta secretă a Marthei Steward: sport și alimentație organică

S-a întâmplat la începutul carierei sale de actorie, când a suferit o intervenție chirurgicală de rutină la nas care a desfigurat-o.

Priyanka Chopra, rol remarcabil în Quantico

Priyanka Chopra, rol remarcabil în Quantico

[Sursa foto: Instagram]

„A fost o fază întunecată”, a spus actrița din filmul „Citadela” lui Howard Stern la emisiunea de radio SiriusXM, adăugând că a pierdut trei roluri din cauza asta.

Chopra a spus că s-a operat pentru a-și îndepărta un simplu polip din nas, dar fața ei "arăta complet diferit și am intrat într-o depresie profundă”.

Operație traumatică, cu urme și în prezent 

Priyanka a scris în cartea de Memorii din 2021 „Neterminat” următoarele: „În timp ce elimina polipul, medicul mi-a tăiat accidental și puntea nasului, care apoi s-a prăbușit. Când a venit timpul să scot bandajele și nasul a fost dezvelit, și eu și mama am fost îngrozite. Nasul meu dispăruse. Fața mea arăta complet diferit. Nu mai eram eu."

Citește și: O tânără a fost ucisă cu brutalitate pe un traseu montan din SUA. Atacatorul este încă în libertate

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Fosta Miss World 2000 a spus că vedea o „străină” de fiecare dată când se uita în oglindă, iar mass-media a început să o numească „Chopra de plastic”.

„M-a urmărit această expresie toată viața mea profesională”, a scris ea despre porecla batjocoritoare, adăugând că a păstrat secretul operației ani de zile, pentru că nu a vrut să fie presată pentru o explicație.

Chopra, fostă Miss World

Actrița a declarat că a crezut o perioadă că „s-a încheiat cariera înainte de a începe”.

Inițial nici nu mai voia să iasă din casă, a convins-o tatăl ei, el însuși medic, care a convins-o să facă o intervenție chirurgicală de rectificare, promițându-i că va rămâne cu ea în timpul operației.

Citește și: Actriță însărcinată, găsită moartă în casă

Priyanka a mai povestit că până la ajungă la Hollywood, regizorul Anil Sharma de la Bollywood a susținut-o și atunci când cariera ei a avut probleme după operație.

A fost mutată în roluri secundare după operație

„Trebuia să interpretez un rol principal și am fost mutată să joc un personaj secundar. Acel regizor a fost foarte amabil”, a spus ea. În timp ce toată lumea era împotriva mea, a spus: „Va fi o mică parte, dar dă totul.” Și am făcut-o.”

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Chopra a scris în cartea sa că i-au trebuit ani să se accepte schimbarea de look. „

M-am obișnuit cu această față. Acum, când mă uit în oglindă, nu mai sunt surprins, m-am împăcat cu acest eu ușor diferit. Acesta este chipul meu. Acesta este corpul meu. S-ar putea să am defecțiuni, dar asta sunt eu."


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si