Imagini de cosmar vin de la etajul 6 al acestui bloc. O fetita se tine strans de burlanul de evacuare al apei. Piciorusul stang ii e sprijinit de geamul apartamentului. Toti privitorii se tem ca isi va pierde puterile.

Vecinii incearca sa faca tot ce pot pentru a-i salva viata. Au adus mai multe perne si o cuvertura, pe care au transformat-o intr-un fel de plasa de protectie, in cazul in care micuta s-ar prabusi.

Unul dintre martori ia situatia in propriile maini.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Omul se duce in graba la locul sau de munca, de unde ia cheia pentru o auto-scara. O duce in dreptul blocului si, ajutat de un politist, o salveaza pe micuta.

Incredibil, dar copila a reusit sa reziste nu mai putin de 40 de minute. Autoritatile vor acum sa afle de ce nu a fost supravegheata si cum s-a ajuns in aceasta situatie.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si