Cei doi copii ai bărbatului din Botoșani, plecați la muncă în Italia, au vrut să-i facă o surpriză tatălui lor și s-au întors fără să-l anunțe.

Citește și: A intrat cu cuțitul în primăria din Curtea de Argeș și a făcut un scandal uriaș! Ce s-a întâmplat cu bărbatul în vârstă de 28 de ani după scena pe care a provocat-o

Au sunat la ușă și au tot sunat, fără niciun rezultat.

Cei doi s-au panicat că se întâmplase ceva rău și au apelat numărul de urgență 112, potrivit Monitorul de Botoșani.

"Confuz şi speriat”. Bărbatul din Botoșani i-a oprit pe pompieri să-i spargă ușa de la intrare

Echipajele de intervenţie au venit imediat la fața locului și au început operațiunile din protocolul unei astfel de situații.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

"La faţa locului am ajuns şi noi şi colegii de la ISU, şi poliţie, alături de copiii persoanei din interior. În momentul în care pompierii se pregăteau să spargă uşa a ieşit şi proprietarul apartamentului. Confuz şi speriat”, a precizat un asistent din cadrul SJA Botoşani.

Aproape dezbrăcat, bărbatul a ieşit la uşă nedumerit de toată agitaţia. Acesta le-a explicat "salvatorilor" că se afla cu o prietenă înăuntru și că totul era OK.

Văduv de mai mulţi ani, botoşăneanul de 61 de ani se pare că a început o relaţie cu o femeie, fără a le spune copiilor, iar în seara respectivă cei doi s-au întâlnit la domiciliul bărbatului pentru un moment romantic, arată sursa citată.

Caz bizar în Botoșani

Caz bizar în Botoșani

[Sursa foto: Monitorul de Botosani ]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si