Prin 4 saptamani de chin a trecut bietul animal! Aruncata in aceasta fantana de un localnic fara suflet din satul Magura. biata catelusa a supravietuit ca prin minune cazaturii de la 25 de metri.

Un satean inimos care locuieste in apropiere de Magura, a aflat despre aceasta drama in urma cu doar cateva zile. A facut o cusca impovizata, a razbit prin nameti si s-a dus sa salveze cainele alaturi de fratele si fiul lui.

„Am sunat la serviciul de urgenta 112 si au spus ca nu au echipamentul necesar. Atunci am decis sa ne ocupam noi, personal, eu si fratele meu mai mic. Ne-am dus la Magura. A trebuit sa luam cusca pe care am improvizat-o noi pentru a lua cainele, cu niste cabluri ”, a declarat barbatul.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Bantuit de imaginea catelusei care se lupta pentru viata, salavatorul ei si-a facut un plan de bataie!

La operatiunea de salvare, a venit din curiozitatea chiar si cel care a aruncat cainele in fantana.Motivul

faptei sale estE halucinant!

Catelul flamand a fost adoptat de salvatorul lui. Omul l-a luat acasa la el in Cerchezu si acum, acest suflet a devenit cel mai bun prieten al lui.

Incredibil, chiar si dupa acest incident, groapa a ramas in continuare neastupata. Autoritatilor nu le pasa ca oricand un animal, un batran sau un copil ar putea sa cada in acea vagauna.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si