Close sidebar
Close sidebar

Operele lui Ioan Gyuri Pascu nu au salvat editura fostei sale sotii! Afacerea Danielei Marin a inregistrat o cadere spectaculoasa in anul mortii artistului!

Daniela Marin, fosta sotie a lui Ioan Gyuri Pascu, detine o editura unde publica volume despre spiritualitate.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Ioan Gyuri Pascu, actorul si cantaretul care a decedat in septembroie 2016, la doar 55 de ani, se despartise de sotia sa, Daniela, dar, in ultimi ani, ii apropiase pasiunea pentru spiritualitate. Gyuri incepuse sa scrie mai multe cugetari, in timp ce Daniela era proprietara unei edituri care comercializa carti de teatru, stiinta si spiritualitate si terapii pentru minte, inima si trup.

Pana la decesul lui Gyuri, editura inregistrase profituri anuale de cateva mii de lei pe an, cel mai mare castig fiind bifat in 2014, de 10.000 de lei. In 2015, editura nu a mai raportat activitate, pe care a reluat-o in 2016, anul decesului lui Ioan Gyuri Pascu. De altfel, dupa disparitia artistului, fosta sa sotie a editat cateva din operele acestuia, chiar la editura ei, printre acestea numarandu-se volumul „Aventurile lui Mos Craciun”, dar si albumul muzical „Electromagnetic love”.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Cu toate acestea, editura nu a dat lovitura, din punct de vedete financiar, cu operele lui Gyuri Pascu, profitul net din 2016, conform datelor de la Registrul Comertului, fiind de doar 1.434 de lei, de 9 ori mai mic decat cel inregistrat in ultimul an de activitate.


 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI