Opt vaci și doi bărbați, îngrijitori ai animalelor, au fost găsiți morți pe câmp, în comuna Săcuieu din Cluj. Aceștia ar fi fost loviți de trăsnet.  Bărbații nu au fost identificați lângă animale, ci la o distanță de acestea.

„La data de 12 iulie, în jurul orei 21.40, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin au fost sesizați despre faptul că în localitatea Rogojel, comuna Săcuieu, au fost găsite decedate 8 bovine, posibil prin fulgerare, iar cei doi bărbați, îngrijitori ai animalelor, nu au fost identificați în respectiva zonă. 

Citește și: VIDEO- Grindină de mărimea unui ou într-o comună din județul Bacău

Au fost demarate verificări, iar în jurul orei 23.00, cei doi bărbați, de 43 și 44 de ani au fost identificați, însă din nefericire, un echipaj medical a constatat decesul acestora. Ulterior trupurile au fost transportate la IML Cluj, în vederea efectuării necropsiei, urmând a fi stabilită cu exactitate cauza decesului. 

În cadrul cercetărilor efectuate la fața locului, s-a constatat că cele două cadavre prezentau urme vizibile de leziuni. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă”, a transmis IPJ Cluj. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Alertă de vijelii extreme, cu rafale de până la 100 km/h. 23 de județe și București, sub avertizare Cod galben în următoarele patru zile

Vremea rea din ultimele zile a făcut ravagii în mai mujlte zone din țară. O clădire a fost lovită de trăsnet

S-au dezlănțuit furtunile în mai multe zone din țară. În comuna Zemeș din județul Bacău a dat cu grindină de mărimea unui ou, iar la Satu Mare un trăsnet este cauza probabilă a unui incendiu produs la un service auto.

Un incendiu a izbucnit aseară, la un service auto aflat vizavi de Piața de Vechituri din Satu Mare. Mai multe explozii ar fi avut loc în partea din spate a clădirii, din cauza unor butelii, apoi flăcările s-au extins și au fost întreținute de faptul că la etajul superior al clădirii erau depozitate anvelope. 

Pompierii s-au luptat ore întregi cu vâlvătaia pornită, cel mai probabil, de la un trăznet. La ora 2 noapte, salvatorii încă erau la fața locului.

Citește și: VIDEO- Furtună violentă în mai multe județe din țară! Cel puțin 4 persoane au fost rănite

Ovidiu Leuca, ISU Satu Mare:  „Intervenim pentru stingerea unui incendiu, unde sunt depozitate aceste materiale.”

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Furtunile s-au dezlănțuit de altfel în mai multe zone din țară. La Zemeș, în județul Bacău, a plouat cu grindină de mărimea unui ou. 

Și în Transilvania a plouat cu găleata, acolo unde mai multe gospodării au fost inundate și a fost nevoie de intervenția pompierilor militari pentru a extrage apa din locuințele oamenilor.

Citește și: Avertizare cod roșu de vreme rea în județul Bihor. Sunt așteptate vijelii, grindină şi descărcări electrice


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si