13 noiembrie 2020 este ziua marilor reduceri la eMAG. Campania de Black Friday începe dimineața, însă nu se știe ora exactă. În urmă cu șase ani, marele eveniment începea la miezul nopții, însă acum start-ul reducerilor se dă dimineața.

Emag ține mereu secretă ora de start la Black Friday, deoarece în anul 2011 site-ul a căzut imediat după ce zeci de mii de oameni au intrat pe el în același timp.

Compania a decis să țină ora secretă, de atunci, pentru a nu se mai repeta acel eveniment neplăcut.

13 noiembrie- zi istorică în shopping, doar cu eMAG

Chiar dacă ora reducerilor este secretă, eMAG știe cum să-și atragă clienții. Cei care au aplicația eMAG instalată primesc o notificare atunci când se dă startul reducerilor. Dacă vrei să fii pe fază când încep reducerile, este bine să descarci aplicația eMAG.

ora exactă black friday emag
Ora exactă black friday emag.[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: Când apare catalogul eMag pentru Black Friday, ediția 2020

Citeste si: Parfumuri perfecte pentru zile încinse

În anul 2012, eMAG a dat start-ul reducerilor la ora 08:00. În 2013 Black Friday a început la ora 7:00. În 2014 a început tot la 7:00, în timp ce în 2015 magazinul și-a început programul Black Friday la ora 8:00.

În 2016, a început înainte de ora 7, o premieră, și anume la 6:55.

Astfel, în 2017 a început la 6:50, în timp ce în 2018 a început la 6:57.

Specialiștii în economie estimează că Black Friday va începe anul acesta cu doar câteva minute înainte de ora 07:00. Astfel, oamenii pot face cumpărături înainte de pleca la job.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si