Close sidebar
Close sidebar

Oradea, orașul campion la amenzile pentru parcare

Orașul Oradea este campion la veniturile din amenzi de parcare. Administrația orașului a conceput locuri de parcare şi îi taxează pe cei care creează haos pe străzi. Doar anul acesta, Primăria Oradea a încasat din amenzile pentru parcare peste două milioane şi jumătate de lei. Fiecare bănuț a fost folosit în construirea a noi locuri de parcare.

Alexandra Costea,

Oradea, orașul campion la amenzile pentru parcare

[Sursa foto: istock.com]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În primele 10 luni ale acestui an, cei 22 de angajați ai primăriei Oradea, care se ocupă de controalele locurilor de parcare, au încasat peste 2,5 milioane de lei la bugetul local. 

Citeste si: VIDEO| Răsturnare de situație în cazul fetiței ucise la Arad. Mama micuței a fost audiata astăzi pentru prima oară și susține că nu știa nimic despre crima îngrozitoare a fiicei sale

22 de angajați se ocupă de peste 7.000 de străzi 

Anul trecut, Primăria Oradea a încasat mai bine de o treime din totalul veniturilor din amenzi de parcare. La nivel național, acestă sumă se ridică la 5 milioane de lei.

,,Pe 2020 am avut încasări de 2.58 milioane din amenzi, iar pe anul 2021 avem peste 2.5 milioane pe cele 10 luni. Toţi

banii din amenzi merg la buget și se reinvestesc în parcări, fie subterane sau supraterane", a declarat Marcel Dragoș, viceprimar Oradea.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

ncepând de la ora 7:30 dimineața, controlorii, grupați în echipe de câte 2-3 persoane, merg pe fiecare stradă a orașului și verifica toate mașinile parcate.

,,Avem până în 12-14 km pe zi. Suntem mai mulţi şi suntem pe sectoare. Avem 7, 8,10 străzi pe care le controlăm", declară unul dintre controlorii de parcări. 

Citeste si: Un medic din Botoșani este acuzat de vaccinări fictive. Acesta ar fi cerut și 500 de euro pentru a introduce persoanele nevaccinate în sistem

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI