La doar 40 de kilometri de Arad, Lipova se sufoca sub gunoaie de cateva saptamani. Totul, din cauza unei datorii de 15.000 de euro intre doua firme de salubritate. Una care ridica gunoiul si alta care-l depoziteaza.

Mirosul este greu de suportat pentru cei din zona, mai ales ca o parte dintre containere sunt in apropierea unei gradinite si a unor blocuri.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Străinii ne strâng gunoaiele. Lecție usturătoare

Oamenii deschid extrem de rar geamurile si se plang ca nu-si pot aerisi casele.

In timp ce ghenele au devenit focare de infectie dar si sursa de "comori" ingropate pentru sarmanii locului, primarul asteapta sa vina o rezolvare de la autoritatile judetene.

Citeste si: VIDEO| Un strain a ajuns sa stranga gunoaiele lasate de turisti la Bran! Ce mesaj are Charlie Ottley pentru romani

Situatia din Lipova se repeta in alte 23 de localitati din judetul Arad. Autoritatile judetene, ingrijorate ca gunoiul neridicat devine un adevarat focar de infectie, au anuntat ca vor declansa starea de urgenta daca situatia nu se rezolva in urmatoarele zile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si