S-au aprins luminitele  de sarbatori in Bucuresti  si in tara. Capitala vrea anul acesta sa ia fata celorlalte orase. Deasupra bulevardelor din centru atarna decoratiuni inspirate din portul popular. Ii, clopuri, hora si motive traditionale romanesti. Anul acesta sunt peste 3 milioane de beculete care se intind pe 33 de kilometri.

Nici Iasiul  nu s-a lasat mai prejos. Aseara s-au aprins luminitele la primul Targ de Craciun spre bucuria celor mari si celor mici.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Prima editie a targului de Craciun a adus pe strazile iasului  60 de comercianti. Pe langa vin fier si covrigei puteti gasi aici si o serie intreaga de idei de cadou pentru Mos Craciun sau mos Nicolae.

Timisoara intra, in aceasta seara, in randul oraselor care imbraca straie de sarbartoare. In total vor fi 500 de mii de ornamente.

Peste 20 de mii de timisoreni au invadat Piata Victoriei ca sa fie martorii momentului cand, in sfarsit, orasul lor va fi cuprins de atmosfera de basm.

Bradul a fost impodobit cu 50 de siraguri luminoase si o mie de beculete, iar ghirlandele lungi de zece kilometri au stralucit in fata Catedralei Mitropolitane.

Pana la Revelion ne putem bucura de o feerie de lumina. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si