Close sidebar
Close sidebar

Orasele din Romania stralucesc dupa ce s-au aprins luminitele de Craciun!

Romania s-a imbracat in straie de sarbatoare. Oriunde te duci este intampinat cu luminite si targuri dedicate sarbatoarilor de Iarna. Daca in Moldova autoritatile au mers anul acesta doar pe lanturi de beculete colorate, in capitala aveti de admirat ornamente tematice.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

S-au aprins luminitele  de sarbatori in Bucuresti  si in tara. Capitala vrea anul acesta sa ia fata celorlalte orase. Deasupra bulevardelor din centru atarna decoratiuni inspirate din portul popular. Ii, clopuri, hora si motive traditionale romanesti. Anul acesta sunt peste 3 milioane de beculete care se intind pe 33 de kilometri.

Nici Iasiul  nu s-a lasat mai prejos. Aseara s-au aprins luminitele la primul Targ de Craciun spre bucuria celor mari si celor mici.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Prima editie a targului de Craciun a adus pe strazile iasului  60 de comercianti. Pe langa vin fier si covrigei puteti gasi aici si o serie intreaga de idei de cadou pentru Mos Craciun sau mos Nicolae.

Timisoara intra, in aceasta seara, in randul oraselor care imbraca straie de sarbartoare. In total vor fi 500 de mii de ornamente.

Peste 20 de mii de timisoreni au invadat Piata Victoriei ca sa fie martorii momentului cand, in sfarsit, orasul lor va fi cuprins de atmosfera de basm. Bradul a fost impodobit cu 50 de siraguri luminoase si o mie de beculete, iar ghirlandele lungi de zece kilometri au stralucit in fata Catedralei Mitropolitane.

Pana la Revelion ne putem bucura de o feerie de lumina. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI