Un oraș din țara noastră a reușit să îi dea pe spate pe jurnaliștii britanici. În doar 3 ore se poate ajunge cu avionul din Marea Britanie la Timișoara.

„Mica Vienă”, așa cum a fost numită, i-a cucerit pe englezi prin clădirile istorice și prețurile destul de mici în comparație cu alte orașe populare din Europa, care atrag anual sute de mii de turiști.

Citește și: VIDEO Recomandări pentru cei care merg cu trenul! Ce trebuie știe oamenii care aleg acest mijloc de transport pe timp de caniculă?

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: Divorțul anului în Italia. Scandal între Chiara Ferragni și Fedez cu privire la imperiul financiar și la custodia copiilor- antena3.ro

timisoara, marea britanie, turisti

Opera Națională și Catedrala Mitropolitană, pe lista turiștilor care ajung în Timișoara 

Turiștii care au ajuns în ultimii ani în Timișoara au fost impresionați de arhitectura orașului. Pe lista locurilor de vizitat din localitate se numără Catedrala Mitropolitană și Opera Națională, ambele aflate în centru. 

„Piața principală ocupă un loc important în istoria României, deoarece este locul unde Timișoara a anunțat ca este primul oraș liber de comunism în 1989.

Nu uitați să vizitați Opera Națională Română sau Catedrala Mitropolitană, care este cea mai mare biserică ortodoxă istorică din România”, a scris un turist pe Trip Advisor.

Timișoara este un oraș minunat în special pentru plimbări, mai ales în lunile călduroase ale anului. O parte dintre turiștii care au ajuns în localitate au fost impresionați de spațiile verzi și anumite parcuri, precum Parcul Rozelor și Parcul Botanic. 

„Nu am mai văzut niciodată așa ceva. Este uimitor!”, „Frumoasă zonă verde cu flori, fotografie grozavă cu vedere la Catedrala Ortodoxă. Are și statuia lupului și fântâna cu pești”, au scris doi călători din Regatul Unit.

În anul 2023 Timișoara a fost desemnată Capitală Culturală Europeană.

Citește și: Un bărbat de 62 de ani e bun de plată după ce a înjurat mai mulți copii. Timișoreanul a fost trimis și la psihiatrie din cauza comportamentului său

timisoara, marea britanie, turisti


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si