Close sidebar
Close sidebar

Orasul din Romania cu cel mai aglomerat trafic din Europa. Ce e de facut

Nimeni nu s-ar fi gandit in urma cu cativa ani ca Bucurestiul va deveni orasul cu cel mai aglomerat trafic din Europa. Si la nivel mondial suntem pe un loc fruntas, iar solutiile intarzie sa apara.

L. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Bucurestiul este cel mai aglomerat oras din Europa, in ce priveste problemele cu traficul rutier, iar la nivel mondial, Capitala noastra este pe locul cinci intre orasele mari, care au trafic intens. In medie, bucurestenii petrec in trafic un timp suplimentar de 50%, mai mult decat in Istanbul sau Rio de Janeiro, arata studiul Tom Tom Traffic Index realizat de compania olandeza de navigare si cartografiere Tom Tom.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

„O solutie pentru Bucuresti este o sosea de centura sanatoasa, in contextul in care vorbim de o pondere a traficului de tranzit de 20-30% din traficul din Bucuresti. Semaforizarea inteligenta care sa optimizeze modul in care fluxurile de trafic trec prin intersectii este a doua solutie, iar a treia este optimizarea transportului in comun- o banda unica, unde se poate, si parcari de resedinta in care primaria sa investeasca”, a declarat pentru ZF Nicusor Dan, deputat independent.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI