Ei nu au curajul sa faca asta din motive medicala. O boala de care sufera 600 din cei 800 de locuitori ai localitatii ii face pe acestia sa nu iasa din case. Boala se numeste Xeroderma Pigmentosum si se manifesta prin arsuri la nivelul pielii atunci cand se expun la soare, iar aceste suferinte nu se mai refac niciodata. Din cele 600 de persoane afectate, 20 dintre ele sufera de o forma grava a bolii, fiind susceptibili de cancer de piele.



Majoritatea locuitorilor acestui oras sunt fermieri si prin natura muncii lor sunt nevoiti sa iasa din casa si asa s-a observat in timp aceasta afectiune. "Initial am crezut ca este vorba despre o epidemie, ceva contagios, apoi am realizat ca de fapt este doar o mostenire genetica", a declarat mediul Carlos Menck, cel care incearca sa afle care sunt cauzele acestei afectiuni.

Oamenii de aici se casatoresc intre ei, asa ca gena care transmite afectiunea devine dominanta si boala tot apare. Pentru a nu fi afectati foarte tare, oamenii trebuie sa se fereasca cat pot de mult de razele soarelui asa ca Araras, desi este locuit, arata ca un oras parasit pe timp de zi.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si