Close sidebar
Close sidebar

Orasul in care nu exista politie, somaj, iar casele sunt gratuite

Marinaleda, un oras spaniol care se afla ca cativa kilometri de Sevilia este cunoscut drept localitatea in care nu exista somaj. Locuitorii au libertatea de a-si construi case unde doresc, nu exista criminalitate si nici politie.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

In aceasta localitate locuiesc in jur de 27500 de persoane si este condusa de catre  Manuel Snachez Gordillo care a devenit cunoscut ca fiind un fel de “Robin Hood spaniol”. Acesta se afla la conducerea localitatii din regiunea Sevillia inca din 1979.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

In oras functioneaza o cooperaiva agricola in care muncesc aproape toti cetatenii si sunt platiti cu 1200 de euro pe luna.
In plus, Marinaleda le ofera de asemenea rezidentilor o casa, cu conditia sa o construiasca singuri si daca au fost rezidenti ai Marinaledei timp de cel putin doi ani.

Caramizile si mortarul sunt oferite gratis de guvernul local din Andaluzia, regiunea de care apartine satul. De asemenea, persoanele care vor sa-si construiasca o casa sunt ajutati cu arhitecti, dar si cu muncitori.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI