Close sidebar
Close sidebar

Orasul Montreal va interzice cainii pitbull si alte rase periculoase

Orasul Montreal va interzice caini pitbull si alte rase considerate periculoase, a anuntat primarul Denis Coderre.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Am decis să mergem mai departe şi să interzicem câinii pitbull şi alte rase periculoase de acum până în septembrie", a declarat primarul în cadrul unui briefing de presă, informeaza AFP.

Decizia a fost luata in urma numroaselor incidente provocate de acest caini. Recent, un locuitor din Montreal a fost ucis de pitbull-ulul unui vecin.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Proprietarii isi vor putea pastra animalele, insa vor fi supusi unor masuri de precautie, precum sterilizarea şi portul de botnită în public" şi implantarea de microcipuri, informeaza Romania Libera.

Oraşul Quebec a anuntat deja că va interzice pitbull-ii după 1 ianuarie, dar, spre deosebire de Montreal, acest oraş nu nu ar mai permite actualilor proprietari păstarea acestei rase de câini.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI