„În cariera mea de 30 de ani niciodată nu am luat niciun leu care nu mi s-a cuvenit. Sunt un om care deţine funcţii publice de peste 25 de ani. Niciodată nu s-a lipit un leu de mine. Desfid frauda despre care vorbiţi că s-ar fi făcut la Guvern. Ar trebuie să citiţi mai bine raportul Curţii de Conturi să vedeţi exact ce scrie. De exemplu scrie că, încă din 2018, Curtea de Conturi v-a atras atenţia asupra faptului că nu aţi constituit stocurile strategice de măşti, substanţe şi dezinfectat.

Preţul de achiziţie de 0,64 bani per mască a fost preţul cu care s-a câştigat licitaţia acum 2 luni. Acela era preţul. Între timp a mai scăzut preţul. Să spună dacă am fi dat unei firme care nu a dat cel mai mic preţ, atunci ni se putea imputa. Vă spun sincer, din păcate, liderii PSD mi-au arătat şi astăzi că nu au înţeles nimic. Că nu mai poţi să faci politică bazată pe minciună, manipulare, pe repeţia sistemică a unor neadevăruri în speranţa că românii vor înghite găluşca”, a afirmat Ludovic Orban, în plenul reunit de miercuri al Parlamentului.

Ludovic Orban: „În cariera mea de 30 de ani, nu am luat niciun leu care nu mi s-a cuvenit”

Acesta a explicat că, în afirmaţiile sale, ministrul Sănătăţii Nelu Tătaru făcea referire la o declaraţie pusă pe site-ul PSD, în luna iulie, care spunea că „suntem ciumaţii Europei”.

Orban a mai precizat că, în cazul în care rămânea PSD la guvernare, ajungeam într-adevăr „ciumaţii Europei”.

orban bani luați de la guvern

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Coronavirus: Topul celor mai afectate județe din România. Pe ce loc se află Capitala

Citeste si: Scenariu negru pentru România: peste 70 de decese pe zi în septembrie, din cauza coronavirusului

Citeste si: Mascații au luat cu asalt clanurile după uciderea lui Emi Pian. Fratele lui Emi, Ciprian Pian, ridicat

„Domnul Tătaru nu a scos de la sine această afirmaţie, ci a citat o afirmaţie făcută de PSD pe site, în iulie, în care aţi spus că suntem ciumaţii Europei. Exista riscul, dacă mai rămâneaţi la guvernare, într-adevărat să ajungem ciumaţii Europei, după toate neadevărurile, unde era gata să fim şcoşi în afara Europei din cauza unei atitudini împotriva statului de drept”, a conchis Orban.

Citeste si: Alexandru Rafila, anunț important pentru cei care merg la mare! Locurile unde nu se pot infecta


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si