Close sidebar
Close sidebar

Orban către Tătaru: „Am luat decizia să vă fac o vizită luni”

Premierul Ludovic Orban i-a spus, la începutul şedinţei de joi a Guvernului, ministrului Sănătăţii Nelu Tătaru că îi va face o vizită lunea viitoare. El i-a cerut acestuia să convoace colegiul ministerului şi să organizeze şi o videoconferinţă cu directorii din Direcţiile de Sănătate Publică.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Am luat decizia să vă fac o vizită luni. Vă rog să convocaţi Colegiul ministerului şi să faceţi o videoconferinţă cu directorii DSP pentru a pune mai în detaliu planurile de intervenţie. Pregătiţi toate măsurile necesare pentru a face faţă la orice”, a afirmat Ludovic Orban, în debutul reuniunii de joi a Executivului.

Orban către Tătaru: „Am luat decizia să vă fac o vizită luni”

Citeste si: Drama prin care trece Andra Volos de la „Puterea Dragostei” încă din copilărie

Citeste si: Iohannis a promulgat Legea! Ce măsuri vor fi luate privind starea de alertă

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei, planuri de viitor

Şeful Guvernului le-a cerut miniştrilor să se mobilizeze în lupta cu noul coronavirus, iar instituţiile de control să se asigure că toată lumea respectă măsurile de protecţie sanitară.

Citeste si: Carmen Harra, previziune șocantă despre noul coronavirus: „Vaccinurile nu vor găsi soluția”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI