Tunete si fulgere pe pagina de facebook a lui Oreste Teodorescu dupa ce jurnalistul a fost oprit de catre un echipaj de politie, fiindu-i retinut permisul de conducere. Realizatorul tv este indignat de faptul ca nu i s-a comunicat macar motivul pentru care a ramas fara dreptul de a conduce.

"Acest domn, ma opreste in trafic fara sa imi spuna motivul, imi cere sa-i spun de unde vin si sa-i arat documentele! Evident o fac, intreband insa care este motivul! Nu-mi mai raspunde si se baricadeaza in masina bolmojind ceva neinteligibil! Miroase ciudat si devine agresiv cand

il intreb a doua oara de ca ma retine la ora 01.35. imi retine permisul de conducere si buletinul fara nici o motivatie! Dupa 15 minute in care am incercat sa aflu ce vrea de la mine, plec acasa... a fost ceva de-a dreptul bizar! Doamna Dan, premiati-l doamna! Omul s-a straduit sa fie util cauzei! Pacat doar ca a incalcat absolut toate legile!

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Ps: poate imi aduce actele la domiciliu, au ramas la organ, fara nici o explicatie! Pam pam!", a fost mesajul postat de Oreste.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si