Iată, deci, principalele 5 aspecte de care să ții cont atunci când te ocupi de organizarea botezului:

1. Alege din timp locația petrecerii

Una dintre principalele sarcini pe care trebuie să le rezolvi atunci când planifici botezul micuțului sau micuței tale este să alegi din timp locația petrecerii. Acesta este primul pas către organizarea unui eveniment de excepție, deoarece reprezintă punctul de plecare în jurul căruia vei construi întreg conceptul petrecerii.

Deși, de multe ori, proaspeții părinți tind să opteze pentru restaurantele din proximitatea zonei în care locuiesc, sfatul nostru este să nu-ți limitezi căutările în funcție de acest criteriu. Vizitează și locațiile din afara orașului și ia în calcul și locuri mai non-conformiste pentru party-uri, cum ar fi cele în aer liber, dacă vremea permite acest lucru.

În alegerea restaurantului de botez ține cont și de numărul de invitați- de exemplu, pentru un eveniment restrâns poți rezerva câteva mese într-o locație cochetă- dar nu omite nici bugetul pe care îl ai la dispoziție.

2. Setează tematica evenimentului

Odată ce ai semnat contractul pentru închirierea locației, este momentul să începi să te gândești la o tematică anume în jurul căruia să organizezi întreg evenimentul. În funcție de tema botezului, vei alege elementele decorative, designul tortului și al candy barului, poate chiar și ținuta bebelușului.

De asemenea, dacă îți dorești cu adevărat o petrecere cu fast, poți stabili inclusiv un dress code pe care invitații să-l respecte.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Construiește evenimentul în jurul unui personaj din desene animate, a unei povești, a unui stil anume (cum este cazul unui botez rustic, tradițional), ori a unei linii cromatice.

3. Trimite invitațiile cu cel puțin o lună înainte de data botezului

Pe lista detaliilor care transformă orice petrecere într-un eveniment de succes se află și alegerea invitațiilor. Deși, mai nou, există și posibilitatea de a le transmite electronic, varianta invitațiilor înmânate fizic oaspeților rămâne o variantă cu un caracter mult mai personal. Cu siguranță cei pe care dorești să îi ai alături la prima petrecere a bebelușui vor aprecia mai degrabă alegerea unor astfel de invitații originale și atent create. Trebuie să știi că ele se trimit, de regulă, cu 4-6 săptămâni înainte de petrecere, pentru ca cei care le primesc să aibă timpul necesar pentru a confirma sau infirma prezența la eveniment.

Descoperă invitațiile de botez în trend pentru acest an cu o simplă căutare pe Internet și fă o listă scurtă cu modelele care ți-au fost pe plac. Poți implica și nașii de botez în această activitate, astfel încât să alegeți împreună tipul de invitație câștigătoare!

De exemplu, optează pentru o invitație de botez în formă de rolă de film care își va găsi rapid locul în albumele foto ale musafirilor de la petrecere. O altă variantă de efect este invitația de botez în formă de trenuleț care poate fi personalizată după preferințe.

4. Pregătește un moment surpriză pentru oaspeți

Indiferent de numărul de invitați sau de locația în care se va desfășura petrecerea de botez, pentru a transforma acest party într-un eveniment despre care vei primi doar laude, pregătește un moment surpriză pentru oaspeți.

Animatorii pentru copii, un număr de magie sau chiar și clasicul moment al ursitoarelor îi vor ajuta pe invitați să se destindă și să intre în atmosfera de petrecere.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Printre alte idei inspirate se numără și spectacolele de dans, solo-urile de vioară sau show-urile de artificii (pentru care vei avea, însă, nevoie de aprobarea managerului locației și de o echipă specializată în astfel de servicii).

5.Ia în calcul meniurile pentru copii

Botezurile sunt evenimente la care iau parte și familiile cu copii, de aceea poți lua în calcul și meniurile pentru copii. De exemplu, pentru prichindeii peste 3 ani, poți organiza chiar și o masă separată de părinți, unde ei să servească diverse preparate pe care cei mici le adoră. Solicită șefului de restaurant detalii despre costurile unui astfel de serviciu și despre variantele de meniu disponibile pentru copii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si