Dorian Ciubuc este unul dintre cei mai bogati oameni din lumea muzicala, acesta investind recent o suma enorma in ridicarea unei cladiri de birouri. “Omul de afaceri Dorian Ciubuc, cunoscut pentru businessurile sale în domeniul entertainmentului, ridică o clădire de birouri lângă mallul Promenada. Investiţia este de 5-7 mil. euro, potrivit estimărilor ZF pe baza investiţiilor similare din domeniu. Clădirea de birouri este amplasată pe strada Barbu Văcărescu, la numărul 313-315, în apropiere de centrul comercial Promenada, dar şi de alte imobile de birouri”, a dezvaluit recent "Ziarul financiar".

Dorian Ciubuc a fost sunetist al celebrei trupe „Rosu si Negru”, iar dupa 1989 a devenit unul dintre cei mai importanti organizatori de spectacole din tara. De-a lungul timpului, Ciubuc a adus in Romania trupe si artisti ca Metallica, Whitesnake, Deep Purple, Iron Maiden, Steve Vai, Phill Collins, Ozzy Osbourne, Jethro Tull sau Scorpions.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

“Eu incepusem inca din anii 80 sa organizez tot felul de concerte, nu foarte multe la acea data, separat de concertele cu Rosu si Negru. Am creat diverse evenimente in tara, in care am pus cap la cap artistii si au iesit acele intamplari”, a dezvaluit Ciubuc intr-un interviu pentru maximumrock.ro.  "In general, concertele de rock nu au creat profit.

Cele mai mari profituri le-am facut cu Lord Of The Dance, Buena Vista Social Club, deci cu alte genuri muzicale. Nu pot sa spun ca am iesit in pierdere, deoarece lucrurile s-au echilibrat de la un show la altul”, a spus Ciubuc despre castigurile din muzica.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si