Fostul campion paralimpic, Oscar Pistorius va fi eliberat din închisoare în ianuarie, la aproape 11 ani după ce și-a ucis iubita. Incidentul șocant a avut loc mai exact în luna februarie 2013, chiar de Ziua Îndrăgostiților, în locuința bărbatului din Pretoria, Africa de Sud. 

De ce ar fi împușcat-o fostul sportiv pe iubita sa?

El a împușcat-o cu pistolul său de 9 mm pe Reeva Steenkamp de mai multe ori prin ușa de la baie, după ce, spune el ar fi confundat-o cu un hoț.

Pistorius, acum în vârstă de 37 de ani, a fost condamnat de un tribunal sud-african în 2016 la 13 ani de închisoare, iar acesta urmează să fie eliberat pe 5 ianuarie 2024. 

Acum, odată cu acest anunț, mama lui Steenkamp a spus că se teme oarecum de eliberarea fiului său. Ea nu s-a opus, însă a trimis comisiei o scrisoare în care îi întreabă dacă "problemele uriașe de furie" ale lui Pistorius au fost cu adevărat tratate în închisoare. Totodată, ea a spus că este "îngrijorată pentru siguranța oricărei femei" care intră în contact cu el.

Oscar Pestorius eliberat închisoare

Fostul sportiv, Oscar Pestorius va fi eliberat din închisoare în ianuarie, după 11 ani în închisoare.

[Sursa foto: X]

Citește și: Cătălin Cherecheș, dat în urmărire generală, după ce a fost condamnat la închisoare

Mama Reevei este încă marcată de acel incident șocant

Mama victimei, nu a dorit să participe la audiere deoarece s-a simțit nepregătită să-l înfrunte din nou pe Oscar Pistorius, după ce anul trecut s-au mai întâlnit la un proces.

Cu toate astea, femeia a încercat să-l ierte de-a lungul timpul pe atlet, care este cunoscut drept "Blade Runner" pentru picioarele sale cu proteze din fibră de carbon.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

”L-am iertat cu mult timp în urmă, deoarece știam cu siguranță că nu aș fi putut supraviețui dacă ar fi trebuit să mă agăț de furia mea", a spus femeia.

"Draga mea copilă a țipat pentru viața ei suficient de tare pentru ca vecinii să o audă. Nu știu ce l-a determinat să aleagă să tragă de patru ori printr-o ușă închisă asupra cuiva, când cred că știa că este vorba de Reeva ”, a mai spus mama fostei iubite a fostului campion, conform Al Jajeera.

Oscar Pestorius eliberat închisoare

Instanța a decis să-l elibereze pe Oscar Pestorius din închisoare.

[Sursa foto: X]

Citește și: Fostul primar al Iaşiului, Gheorghe Nichita va fi eliberat azi din închisoare. Acesta a folosit Poliția Locala pentru a-și urmări amanta, o angajată a primăriei pe nume Adina Samson

Oscar Pistorius a fost unul dintre cei mai apreciați sportivi ai lumii, iar această faptă șocantă pe care a făcut-o a venit ca un trăsnet.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si