Ouă umplute. Aperitivul delicios nelipsit de pe mesele de sărbători
Ouă umplute cu cremă de gălbenuş, brânză, muştar şi maioneză! Vă prezentăm astăzi o reţetă delicioasă
Ouă umplute cu cremă de gălbenuş, brânză, muştar şi maioneză
Taie ouăle fierte în jumătate, scoate gălbenuşurile şi introdu-le într-un blender. Adaugă 1/3 ceaşcă de brânză cottage, 1/4 ceaşcă de maioneză, 3 linguri de ceapă verde sau alt tip de verdeaţă tocată, 2 linguriţe de muştar şi amestecă până când obţii o consistenţă cremoasă şi omogenă.
Ouă umplute. Adaugă câte două linguriţe de pastă în fiecare jumătate de albuş şi presară deasupra paprika, pentru aspect.
Salata boeuf. Pregătirile pentru sărbătorile de iarnă încep cu multă vreme înainte. Gospodinele întocmesc din timp meniul pentru masa festivă, însă nelipsitul preparat din fața familiei este salata boeuf.
Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
Salata boeuf. Nu ai cum să dai greș dacă se respectă câțiva pași simpli. În primul rând ai nevoie de un kilogram de cartofi, 500 g de morcovi și 400 g de castraveți și gogoșari murați.