Close sidebar
Close sidebar

Ouă umplute. Trei rețete geniale pentru ouăle rămase de la Paște

Ouă umplute. După Paște, mereu rămânem cu mutle ouă fierte în frigider. Iată cum le poți transforma în aperitive delicioase!

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ouă umplute cu avocado

Ouă umplute. Ingrediente:

trei avocado
sucul de la jumătate de lămâie
6 ouă fierte
200 de g iaurt
sare

Citeste si: Salată de ouă. Transformă într-un preparat delicios ouăle rămase de la Paște. Rețeta simplă

Ouă umplute. Cum se prepară:

Se amestecă gălbenușurile cu avocado. Se pune lămâia și iaurtul.

Citeste si: Iasmina este adolescenta din Iași, care și-ar fi pus capăt zilelor după o ceartă cu părinții. Verișorul tinerei face declarații cutremurătoare: „A fost pedepsită”- kanald.ro

Citeste si: Andreea Nechita, fiica unui cunoscut dezvoltator imobiliar din Iași, a murit subit la doar 22 de ani! Tânăra a fost găsită fără suflare în locuința familiei sale. Cei care au cunoscut-o sunt în stare de șoc- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie și-a drogat fetița de un an ca să câștige mai mulți urmăritori pe TikTok. Fetița a fost operată degeaba pe creier de două ori- antena3.ro

Se pune sare după gust, după care se umplu jumătățile de albușuri fierte.

Ouă umplute cu ficăței de pui

Ouă umplute. Ingrediente:

6 ouă
150 g ficăței de pui
30 g unt
sucul de la o lămâie
sare
pătrunjel tocat.

Citeste si: Salata boeuf. Ingredientul greșit care strică tot preparatul. Iată secretul pentru a ieși perfectă!

Ouă umplute. Cum se prepară:

Ficățeii fierți se amestecă cu gălbenușurile, pătrunjelul tocat, untul și sarea.

Se umplu jumătățile de ouă cu această compoziție. Pentru decor, puteți folosi mai mult pătrunjel tocat.

Ouă umplute cu cremă de gălbenuş, brânză, muştar şi maioneză

Ouă umplute. Taie ouăle fierte în jumătate, scoate gălbenuşurile şi introdu-le într-un blender. Adaugă 1/3 ceaşcă de brânză cottage, 1/4 ceaşcă de maioneză, 3 linguri de ceapă verde sau alt tip de verdeaţă tocată, 2 linguriţe de muştar şi amestecă până când obţii o consistenţă cremoasă şi omogenă.

Citeste si: Drob de miel. Rețeta secretă a marilor bucătari. Care este ingredientul-cheie

Adaugă câte două linguriţe de pastă în fiecare jumătate de albuş şi presară deasupra paprika, pentru aspect.

Citeste si: Cum faci stufat de miel. Secretul ca sa iti iasa carnea de miel frageda

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI