In articol:
- Ouă umplute cu avocado
- Ouă umplute cu ficăței de pui
- Ouă umplute cu cremă de gălbenuş, brânză, muştar şi maioneză
Ouă umplute cu avocado
Ouă umplute. Ingrediente:
trei avocado
sucul de la jumătate de lămâie
6 ouă fierte
200 de g iaurt
sare
Citeste si: Salată de ouă. Transformă într-un preparat delicios ouăle rămase de la Paște. Rețeta simplă
Ouă umplute. Cum se prepară:
Se amestecă gălbenușurile cu avocado. Se pune lămâia și iaurtul.
Se pune sare după gust, după care se umplu jumătățile de albușuri fierte.
Ouă umplute cu ficăței de pui
Ouă umplute. Ingrediente:
150 g ficăței de pui
30 g unt
sucul de la o lămâie
sare
pătrunjel tocat.
Citeste si: Salata boeuf. Ingredientul greșit care strică tot preparatul. Iată secretul pentru a ieși perfectă!
Ouă umplute. Cum se prepară:
Ficățeii fierți se amestecă cu gălbenușurile, pătrunjelul tocat, untul și sarea.
Se umplu jumătățile de ouă cu această compoziție. Pentru decor, puteți folosi mai mult pătrunjel tocat.
Ouă umplute cu cremă de gălbenuş, brânză, muştar şi maioneză
Ouă umplute. Taie ouăle fierte în jumătate, scoate gălbenuşurile şi introdu-le într-un blender. Adaugă 1/3 ceaşcă de brânză cottage, 1/4 ceaşcă de maioneză, 3 linguri de ceapă verde sau alt tip de verdeaţă tocată, 2 linguriţe de muştar şi amestecă până când obţii o consistenţă cremoasă şi omogenă.
Citeste si: Drob de miel. Rețeta secretă a marilor bucătari. Care este ingredientul-cheie
Adaugă câte două linguriţe de pastă în fiecare jumătate de albuş şi presară deasupra paprika, pentru aspect.