Padurarul se afla in patrulare si a observat un grup de mai multe persoane, cu doua atelaje, care taiasera ilegal 15 arbori din fondul forestier de stat.
Prima caruta a parasit locul, padurarul incercand sa imobilizeze a doua caruta si sa identifice suspectii.

Citeste si: "Mata esti preoteasa?" Un batran de 83 de ani a facut un gest cutremurator pentru Maria Gavril, femeia care si-a pierdut sotul si doi copii

”In acel moment, acesta a fost lovit din spate cu un obiect metalic, in zona capului, provocandu-i-se leziuni. Ulterior, Ioan N. a fost lovit de mai multe persoane cu obiecte contondente, provocandu-i alte leziuni la nivelul bratelor, piciorului, trunchiului si in zona fetei. Angajatul Romsilva a fost imobilizat timp de 20 de minute de catre grupul de suspecti, impiedicandu-l sa foloseasca telefonul mobil pentru a solicita ajutor.  Padurarul fost internat cu multiple leziuni la Spitalul Municipiului Reghin, politistii din cadrul IPJ Mures efectuand cercetari in acest caz”, anunta Romsilva.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: A fost declarată stare de urgență pe teritoriul SUA. Sunt așteptate "consecinţe cu potenţial mortal"- wowbiz.ro

De la inceputul acestui an, alti 31 de angajati ai Regiei Nationale a Padurilor – Romsilva au fost agresati de catre hotii de lemne sau de braconieri, in cursul actiunilor de paza a padurilor.

Sursa: News.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si