Zona in care se afla blocul a fost afectata de uragan
Actualul partener de viata al Valentinei Pelinel detine un penthouse de lux intr-un bloc cu vedere la ocean in Hollywood, Florida. Zona a fost pur si simplu maturata de uraganul IMRA, care a lovit in urma cu doua zile coasta de est a statului Florida, distrugand imobile, automobile, plaja si infrastructura rutiera.

Acesta este blocul in care se afla apartamentul romanului

Cum era de asteptat, au rezistat foarte bine blocurile realizate in ultimii 10 ani, care au fost proiectate pentru astfel de fenomene extreme.

Printre acestea se numara si cladirea care adaposteste apartamentul omului de afaceri roman, care a inregistrat destul de putine pagube. Doar cateva ferestre sparte si o parte din acoperis a fost smulsa, insa proprietarii, majoritatea milionari, se pot declara multumiti.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Asa arata strada dupa uragan

Pentru fostul sot al Alinei Borcea, pierderile au fost insa ceva mai mari, tinand cont ca acesta incearca de ceva vreme sa-si vanda apartamentul. Piata imobiliara din Florida a fost pur si simplu bulversata in ultimele zile.

Timp de 48 de ore, site-urile de imobiliare care urmaresc zilnic evolutia pietei pentru fiecare imobil din Statele Unite au ramas pur si simplu fara cotatii. Ulterior, apartamentul romanului a avut diferente de pret de aproximativ 400.000 dolari in cateva ore. Ieri, apartamentul ajusese sa coste 1,9 milioane de dolari, cu aproape 200.000 dolari mai putin decat acum o saptamana, insa cu 70.000 dolari mai mult decat media anului trecut.

Valentina Pelinel are vesti proaste pentru partenerul ei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si