Căsătoria Pamelei Anderson cu Jon Peters poate să fi fost foarte scurtă, dar el i-a lăsat o sumă uriașă de bani în testament, potrivit Metro.co.uk.

Fosta vedetă Baywatch, în vârstă de 55 de ani, a fost căsătorită cu producătorul de film timp de doar 12 zile în 2020, după ce se cunoșteau din 1989.

Pamela Anderson a fost căsătorită doar 12 zile cu Jon Peters

Pamela Anderson și Jon Peters

Ei bine, actrița a dezvăluit mai târziu că nu s-au căsătorit „legal”, dar, oricum, dragostea lor nu a fost menită să dureze, deși Pamela a asigurat anterior că „nu există iubire fără dureri”.

Răsturnare de situație: 10 milioane de dolari pentru soția de 12 zile

Acum, Jon Peters a dezvăluit că i-a lăsat Pamelei o sumă uriașă de 10 milioane de dolari în testamentul său, într-un gest de care actrița nici măcar nu a fost conștientă până de curând.

El a spus pentru Variety pe 26 ianuarie: „O voi iubi mereu pe Pamela, mereu e în inima mea. De fapt, i-am lăsat 10 milioane de dolari în testamentul meu. Și ea nici măcar nu știe asta. Nimeni nu știe asta. O spun doar pentru prima dată cu tine. Probabil că nu ar trebui să o spun", s-a scăpat miliardarul.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: Ea este Ana, tânăra care a murit după ce a căzut de la balcon

Pamela Anderson nu a avut decât cuvinte amabile de spus despre Jon, care a produs celebru filme precum A Star Is Born și Man of Steel. „Este un om grozav și a avut o influență imensă asupra vieții mele”, a spus ea.

„Îl iubesc până la moarte”, a completat vedeta.

Pamela Anderson l-a întâlnit pe mogul Jon la Playboy Mansion în ziua sosirii ei și a început să locuiască la proprietatea sa din Bel Air. Mogulul a învățat-o cu haine scumpe, bijuterii și mașini, dar Pamela insistă că nu au avut nicio aventură în acei primi ani.

După despărțirea lor de acum trei ani, modelul canadian-american a clarificat că „căsătoria” lor nu a fost ceea ce s-a gândit să fie.

Distribuind o declarație prin intermediul contului ei de Twitter, ea a scris: „Pamela Anderson nu a fost niciodată căsătorită cu Jon Peters – a fost doar un prânz bizar”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si