Close sidebar
Close sidebar

Pana acum ai fiert gresit fasolea. Uite ce trebuie sa faci ca ea sa nu devina periculoasa pentru organism

Produsele leguminoasa ca fasolea, soia, nautul, lintea sau arahidele sunt produse extrem de bogate in minerale, dar, potrivit studiilor de specialitate, organismul nostru asimileaza din ele doar jumatate din cantitatea de nutrienti.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Conform unui studiu realizat de doctorul Amanda Rose, este nevoeie de anumite trucuri pentru ca acest tip de legume sa fie preparate corect si astfel organismul sa absoarma mai multi nutrienti.

Ea spune ca aceste leguminoase trebuie sa se inmoaie peste noapte in apa calda, la peste 60 de grade Celsius, acest lucrur ajutand la reducerea continutului de acid fitic, cel care impiedica absorbtia de nutrienti.

Metoda pe care o recomanda dr Rose pentru fierberea boabelor de fasole este urmatoarea:

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

- trebuie combinata apa clocotita cu apa filtrata si ea trebuie pusa peste fasole pana sunt acoperite complet boabele. Acest lucru trebuie facut cu o zi inainte de a gati fasolea propriu zis. Vasul trebuie tinut intr-un loc cald.

- Apa fierbinte se pastreaza intr-un termos si, pe masura ce boabele absorb apa, completati pana cand acestea sunt acoperite.

- Temperatura de 60 de grade a apei trebuie mentinuta pentru o perioada de minim 18 ore.

In acest fel, gospodinele vor observa ca boabele uscate se vor gati mai repede si vor fi digerate mult mai bine de catre organism.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI