Close sidebar
Close sidebar

„Până la moarte” Fiul Dianei Șoșoacă, mesaj neașteptat pentru mama sa

În febra alegerilor de anul acesta, fiul Dianei Șoșoacă i-a transmis un mesaj public de susținere. Europarlamentarul a reacționat imediat.

Redactia Stirile Kanal D,

[Sursa foto: Captură TikTok]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ultimele zile au fost pline de scandaluri pentru Diana Șoșoacă. Exclusă de CCR din cursa pentru Cotroceni, aceasta reclamă „agresiunile” în Parlamentul European, instituție din care face parte de anul acesta. În urma alegerilor europarlamentare din vară, Diana Șoșoacă a prins un fotoliu de europarlamentar.

Chiar și înainte de a fi exclusă de la alegerile prezidențiale de anul acesta, Șoșoacă a avut un mare susținător. Este vorba despre fiul ei, Andrei. 

Citește și: VIDEO Șoșoacă aprinde lupta pentru Cotroceni! Tună și fulgeră după ce candidatura i-a fost exclusă: ”Acești netrebnici care...”

Citeste si: Câți bani va primi Simona Halep de la ITIA după reducerea suspendării. TAS a publicat motivarea deciziei după șapte luni de la anunțarea ei- kanald.ro

Citeste si: Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”- wowbiz.ro

Citeste si: Piciorul unui alpinist dispărut acum 100 de ani a fost găsit pe Everest. Povestea misterioasă a unei expediții cu final tragic- antena3.ro

[Sursa foto: Arhivă Știrile Kanal D]

Fiul Dianei Șoșoacă, mesaj în anul alegerilor: „Eu voi rămâne în picioare și te voi susține”

Tânărul postează constant imagini cu mama sa în mediul online.

Toamna aceasta, fiul Dianei Șoșoacă a avut un mesaj direct pentru mama lui, pe care a încurajat-o.

„Mama mea, știu că mulți ne atacă și vor să ne vadă jos, dar eu voi rămâne în picioare și te voi susține până la moarte. Te iubesc mult omul meu bun! Dumnezeu fie cu noi!”, este mesajul postat de către fiul Dianei Șoșoacă pe TikTok în luna septembrie. 

Nu a durat mult până când europarlamentarul a reacționat. „Te iubesc, scumpul meu”, a scris Șoșoacă într-un comentariu. 

Citește și: VIDEO Diana Șoșoacă, cercetată de procurori! Care sunt motivele?

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI