Close sidebar
Close sidebar

Panica in BOR! "Vom pierde meciul cu statul roman. Se va drumul la parteneriatele civile intre persoanele de acelasi sex"

Preotul Constantin Necula, fondator al Coalitiei pentru Familie, spune ca statul roman va da drumul parteneriatelor civile, chiar daca va avea loc referendumul pentru revizuirea Constitutiei, in sensul definirii familiei ca si uniunea dintre barbat si femeie, nu dintre "soti".

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

"E clar ca vom pierde meciul cu statul roman. Statul roman va face, ca de obicei, jocul teribil de diplomatic cu interesul national. si ei ne vor zice, facem referendumul, semnam pentru referendum, dar dam drumul la parteneriatele civile, un fel de trebuie sa le dam si lor ceva. si o sa spun ca in spiritul democratic este ok, in spiritul moral, ma abtin", a declarat vineri preotul Constantin Necula, in timpul unei dezbateri despre familie, initiata de Uniunea Salvati Romania Sibiu.

Constantin Necula raspunde criticilor si afirma ca nu este fanatic, nici homofob, dar pentru el, ca si preot crestin ortodox, familia nu este negociabila.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O descoperire arheologică i-a șocat pe cercetători, în Germania: „Răzbunătorul” îngropat cu pietre mari pe piept ca să nu învie- antena3.ro

"Nu sunt fanatic.(...) Am cautat sa fiu mai aproape de Hristos, am cautat sa fiu tot mai aproape de oameni. Familia traditionala nu este negociabila cu niciun partid, cu nicio ideologie, cu nicio atitudine.(...) Eu nu o sa admit niciodata ca sunt homofob, dovada stau sutele de proiecte pentru oameni care sunt incadrati,(...) in homosexualitate", a adaugat Constantin Necula.

In 2016, Coalitia pentru Familie, o initiativa civica, a strans trei milioane de semnaturi in sprijinul unei propuneri legislative de revizuire a Constitutiei Romaniei ce are ca scop definirea casatoriei ca fiind

o 'uniune intre un barbat si o femeie'.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI