Close sidebar
Close sidebar

Panica in capitala Indiei! Un bloc de 6 etaje s-a prabusit peste unul de 4 nivele!

Cel putin doua persoane au murit dupa ce un bloc de 6 etaje s-a prabusit peste un imobil de 4 nivele in New Delhi, capitala Indiei.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Politia a precizat ca imobilul care s-a prabusit marti noaptea fusese construit in urma cu cativa ani si nu parea sa aiba prea multi ocupanti.

"Am recuperat doua cadavre, cate altele exista este greu de spus. Dar oamenii din zona ne spun ca nu erau multe familii care se mutasera in cladire si ca acolo traiau in special muncitori in constructii", a declarat inspectorul general de politie Ram Kumar.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Un organ de presa local a informat anterior ca exista temeri ca cel putin 50 de oameni ar fi prinsi sub daramaturi. seful pompierilor care au intervenit la fata locului a declarat miercuri ca cel putin 12 muncitori erau in cladirea de sase etaje cand aceasta s-a prabusit si ca exista temeri ca au fost prinsi sub daramaturi.

Un numar de 18 familii traiau in cladirea cu patru etaje, potrivit Agerpres.

"Era in mod clar o cladire cu o structura de rezistenta slaba", a spus Kumar despre imobilul cu sase etaje.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI