Close sidebar
Close sidebar

Panică în centrul orașului Constanța. Focuri de armă și reglări de conturi între interlopi

Focuri de armă și reglări de conturi între interlopi în centrul orașului Constanța. Două persoane au fost împușcate pe o stradă din centru și au fost duse la spital.

Razvan Ilie,

În cauză, a fost întocmit un dosar penal, cercetările fiind continuate, în vederea stabilirii situației de fapt - a transmis Poliția.

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Polițiștii constănteni au fost solicitați să intervină, marți după-masa, în zona cafenelei Filicori, de pe bulevardul Alexandru Lăpusneanu, scrie Replica Online. Potrivit sursei citate, un așa-zis interlop, Gabriel Matiaș, care locuiește într-un bloc din zona cafenelei Filicori, s-a întâlnit cu mai mulți indivizi, cu care avea un conflict mai vechi.

Au avut loc schimburi de replici, iar acei bărbați l-ar fi lovit. Acesta din urmă a scos un pistol cu bile și a tras. Se pare că ar fi fost și sicanări în trafic. Gabriel Matiaș are un BMW negru.

Citeste si: VIDEO- Morgile, neîncăpătoare. Morții, depozitați pe stadion

Două persoane, împușcate în centrul orașului

Mai exact, în cursul zilei de marți, 17 noiembrie, în jurul orei 15:45, polițiștii Secției 2 Constanța au fost sesizați cu privire la faptul că, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din municipiul Constanța, un bărbat a folosit un pistol cu bile de cauciuc, în timpul unei altercații.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Bărbatul în cauză a fost identificat și condus la sediu pentru audieri, mai arată sursa citată.  În urma folosirii armamentului au fost rănite ușor 2 persoane, bărbați.

Aceștia se află la spital, fiind în afara oricărui pericol.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal, cercetările fiind continuate, în vederea stabilirii situației de fapt.

Citeste si: VIDEO- Ionuț Anghel, sufocat de indiferența autorităților

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI