Close sidebar
Close sidebar

Panica in statiunea Cheia, dupa ce o ursoaica si doi pui au facut ravagii in gospodariile oamenilor

O ursoaica si doi pui au bagat panica in turistii aflati in statiunea Cheia, dupa ce au intrat in gospodarii si au ucis mai multe animale. Mai multe echipaje de jandarmi vor patrula pe strazi.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Zece padurari ai Directiei Silvice Prahova si aproape 20 de jandarmi sunt pe urmele animalelor salbatice pe care vor sa le alunge din zona.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

„Nu putem face nimic altceva decat sa supraveghem. Pazim ursoaica. Daca apare o inlaturam ca sa nu se intample ceva rau", a declarat seful Directiei Silvice Prahova pentru Mediafax.

„Au mancat animale, iepuri, gaini. Au intrat si in case. Au luat chiar si bere dintr-un frigider. Este periculos. Sunt multi turisti acum, ursoaica vine si in zona de rulote.

Le-am explicat si turistilor sa nu mai le dea mancare”, a mai spus reprezentantul Directiei Silvice Prahova. Acesta nu a exclus posibilitatea ca ursoaica ar putea apara oamenii in incercarea de a-si apara puii.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI