Close sidebar
Close sidebar

Panică într-un autrobuz din Italia! Un român a obligat șoferul să plece mai devreme

Un român în vârstă de 44 de ani, a creat un adevărat haos într-un mijloc de transport în comun din Roma, Italia, după ce ar fi amenințat un șofer de autobuz. Bărbatul a provocat blocarea serviciului mai bine de o oră.

Alexandra Costea,

Panică într-un autrobuz din Italia! Un român a obligat șoferul să plece mai devreme

[Sursa foto: istock.com]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un incident neplăcut a avut loc ieri seară la stația Anagnina A din Roma, acolo unde un român în vârstă de 44 de ani a provocat întreruperea serviciului de transport în comun pentru mai bine de o oră. Individul i-a solicitat șoferului autobuzului, ba chiar l-a obligat, să plece mai devreme decât era programat, acest lucru generând o situație cu adevărat tensionată.

Citește și: Un român a ajuns în spatele gratiilor după ce a agresat sexual. Totul a avut loc în Emilia-Romagna, pe malul râului Reno

Românul a creat un adevărat haos după ce a început să țipe la șoferul autobuzului de pe linia 20, continuând să-l amenințe. Mai mult, acesta a insistat să pornească înainte de ora stabilită. Atacatorul l-a lovit în repetate rânduri cu pumnii în bariera de protecție din plastic care îl despărțea de șofer.

Românul este acum acuzat de tulburarea serviciului public

Călătorii au fost profund înspăimântați, dar, din fericire, niciunul dintre ei nu a fost rănit. Atacul de furie al românului în vârstă de 44 de ani a fost întrerupt de intervenția promptă carabinierilor, care s-au deplasat de urgență la fața locului, după numărul mare de sesizări primite din partea pasagerilor care se aflau în mijlocul de transport în comun.

Oamenii legii au reușit să blocheze și să identifice scandalagiul. În prezent, bărbatul este acuzat de tulburarea serviciului public.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: Povestea Danielei, românca care s-a îmbolnăvit după ce a muncit ani de zile în străinătate: „A început să-mi fie rău”

Totodată, în aceeași stație de autobuz, tot în weekend-ul care tocmai a trecut, în jurul orei 5 dimineața, înainte ca șoferul să înceapă tura de lucru, a avut loc un alt incident în care un alt șofer de autobuz a fost amenințat și atacat de o bandă de copii din motive aparent banale.

Cu câteva săptămâni în urmă, a avut loc un alt incident în care un autobuz a fost supus unui atac violent. Un grup de indivizi a aruncat un cuptor cu microunde asupra vehiculului în timp ce acesta se afla în mișcare. Ca rezultat, autobuzul a suferit daune considerabile, deoarece aparatul electrocasnic a fost aruncat de pe un pod.

Citește și: Strigătul de durere al mamei Anicăi, românca ucisă în Italia: „Găsiți-l pe ucigaș! A lăsat patru copii fără mamă!”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI