Close sidebar
Close sidebar

Panica la Belgrad. Un barbat a fost arestat dupa ce a amenintat ca se va detona in fata Guvernului.

Politia sarba a arestat sambata un barbat care a amenintat ca se va detona la Belgrad in fata sediului guvernului, a anuntat televiziunea de stat sarba (RTS), citata de AFP.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Respectivul individ, Miroslav Stankovski, in varsta de 39 de ani, a venit in cursul diminetii in fata cladirii executivului, unde a scos doua grenade si a amenintat ca le va activa. Au urmat trei ore de negocieri intre el si politie, timp in care circulatia in acea zona din centrul capitalei sarbe a fost blocata.

Barbatul are antecedente penale si, in timpul negocierilor cu politia, a cerut sa vorbeasca cu unul dintre inspectorii insarcinati cu o ancheta aflata in derulare, a mai anuntat televiziunea sarba, fara sa ofere alte detalii. in final, el a fost arestat.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Incident a avut loc in timp ce executivul sarb se afla intr-o vizita in orasul Nis, in sudul Serbiei, unde s-a desfasurat sambata dimineata o sedinta de guvern.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI