Un eveniment grav a avut loc vineri dimineata langa muzeul Luvru, din Paris. Un militar a deschis focul asupra unui individ, dupa ce acesta l-a atacat cu o arma alba, potrivit RTL. Agresorul ar fi grav ranit.

Ministerul de Interne a afirmat ca un eveniment grav de securitate publica a avut loc langa Luvru, si ca interventia fortelor de securitate continua, scrie LeMonde.fr

 

Potrivit unor martori, atacatorul avea cel putin două valize, insă altii sustin că, de fapt, el avea un rucsac si o machetă. Cu toate acestea, asupra lui nu s-a găsit explozibil. Incidentul ar fi avut loc la galeria comercială de la subsolul muzeului.
Potrivit presei franceze, un soldat aflat la datorie a dechis focul vineri dimineată, după ce un bărbat a incercat să intre in Luvru cu o valiză si a vrut să-l atace cu un cutit.

Potrivit unor martori, atacatorul avea cel putin doua valize, insa altii sustin ca, de fapt, el avea un rucsac si o macheta. Cu toate acestea, asupra lui nu s-a gasit explozibil. Incidentul ar fi avut loc la galeria comerciala de la subsolul muzeului.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

 

Potrivit presei franceze, un soldat aflat la datorie a dechis focul vineri dimineata, dupa ce un barbat a incercat sa intre in Luvru cu o valiza si a vrut sa-l atace cu un cutit.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si