Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Panică pe o plajă din Japonia. Doi turiști au fost atacați de un delfin

Moment șocant pe o plajă din Japonia. Doi turiști au fost atacați și mușcați de un delfin. Una dintre victime are mai multe coaste rupte și răni pe mâini și pe picioare.

Redactia Stirile Kanal D,

Panică pe o plajă din Japonia. Doi turiști au fost atacați de un delfin

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Momentul în care delfinul se năpustește asupra unui bărbat în vârstă de 60 de ani a fost filmat de un turist. În urma atacului, victima s-a ales cu mai multe coaste rupte și cu mușcături la mâini și la picioare. Martorii la acest incident șocant spun că delfinul nu s-a oprit aici, iar o femeie a fost și ea rănită.

Alte 6 atacuri au fost înregistrat pe aceeași plajă, în aceeași zi

Potrivit poliției locale, în aceeași zi, pe aceeași plajă din Japonia au fost înregistrate 6 atacuri asupra oamenilor. Autoritățile bănuiesc că ar fi vorba despre același exemplar agresiv. Între timp s-au și montat pe plajă semne prin care turiștii care intră în apă sunt avertizați de potențialul pericol.

Delfinul, un mamifer marin care se hrănește cu pește, calamar și crustacee, este cunoscut drept un prieten al omului.

Biologul marin, Adrian Bâlbă ne explică ce s-a schimbat în comportamentul acestor cetacee marine.

Citește și: VIDEO. Spectacol la malul Mării Negre: Un turist a filmat cu drona un delfin

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Adrian Bâlbă, biolog marin: „Nu sunt atacuri periculoase, nu sunt atacuri grave, nu există decât niște tendințe de îndepărtare, niște mușcături. Nu este ca în cazul rechinilor. Din acest motiv delfinii sunt în continuare de-ai noștri, specie sigură, înțelegătoare cu omul.”

În Marea Neagră trăiesc 3 specii de delfin: delfinul comun, afalinul și marsuinul. Afalinul este cel mai mare dintre cei 3 și poate ajunge la 4 metri lungime și o greutate de 650 de kilograme. Delfinii reprezintă o adevărată atracție turistică pe litoralul românesc, mai ales pentru copii.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI