Close sidebar
Close sidebar

Papa Francisc anunță că doreşte să viziteze Ucraina: „Am o mare dorinţă să merg la Kiev”

Papa Francisc a declarat, duminică faptul că doreşte să viziteze Ucraina. Acesta a fost întrebat de jurnaliști despre o posibilă călătorie în ţară, iar el a răspuns „Am o mare dorinţă să merg la Kiev”, notează Reuters.

Alina Raducu,

Papa Francisc anunță că doreşte să viziteze Ucraina: „Am o mare dorinţă să merg la Kiev”

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Suveranul Pontif a vorbit în avionul papal cu jurnaliştii care au călătorit cu el de la Roma în Canada.

Papa Francisc:  „Am o mare dorinţă să merg la Kiev”

N iciun papă nu a vizitat vreodată Moscova, iar Papa Francisc a fost deschis cu privire la acţiunile Rusiei în Ucraina.

În urmă cu o lună, Papa Francisc acuza Moscova că a purtat un „război de agresiune crud şi fără sens”.

Mia mult, într-un interviu la începutul acestei luni, Papa Francisc a precizat pentru Reuters că speră să poată merge la Moscova şi Kiev imediat după călătoria sa în Canada.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citeste si: Directorul OMS solicită evitarea discriminării în cazul pacienţilor cu variola maimuţei: "Stigmatizarea şi discriminarea pot fi la fel de periculoase ca orice virus”

După interviu, Kremlinul a menționat că nu a avut contacte substanţiale cu Vaticanul cu privire la o potenţială vizită, în timp ce Ucraina şi- a reînnoit invitaţia către suveranul pontif.

Papa a zburat duminică spre Edmonton, capitala Albertei, la începutul unei călătorii în Canada în care îşi propune să-şi ceară scuze pentru rolul Bisericii Romano-Catolice în şcolile rezidenţiale în care mulţi copii indigeni au fost abuzaţi.

Citeste si: Rușii au bombardat Odesa: atacul vine la o zi de la semnarea acordului de la Istanbul între Rusia și Ucraina

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI