Close sidebar
Close sidebar

Papa Francisc: "Biserica ar trebui sa le ceara iertare homosexualilor pentru modul in care i-a tratat"

Crestinii ar trebui sa le ceara iertare homosexualilor si celor care au fost jigniti si exploatati de catre biserica, a declarat Papa Francisc.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

„Repet ceea ce Catehismul Bisericii Catolice spune: nu trebuie discriminati. Ei trebuie respectati si calauziti de catre biserica. Biserica trebuie sa ceara iertare, iar cand spun biserica ma refer la crestini. Biserica e sfanta, noi suntem pacatosi”, a declarat papa, potrivit CNN.

Suveranul Pontif a făcut aceste declaratii surprinzatoare în avionul care l-a adus înapoi la Vatican, dupa vizita efectuata în Armenia, cand a fost întrebat de jurnalişti despre homofobie dupa masacrul din Orlando, SUA.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

„Cred ca biserica nu doar trebuie sa isi ceara iertare celor hay, ci si saracilor, femeilor exploatate, copiilor pusi sa munceasca”, a adaugat suveranul Pontif.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI