Close sidebar
Close sidebar

Parapsihologul care l-a vindecat pe Gabriel Cotabita nu lasa loc de interpretari: "Energiile negative se pot transforma in materie. Sa avem grija ce gandim!"

Romulus Popescu a vorbit despre meseria lui in cadrul unei emisiuni tv.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Parapsihologul Romulus Popescu este cunoscut in bransa drept cel care a avut o contribuitie decisiva in vindecarea lui Gabriel Cotabita, dar si in cea a fostului mare gimnast Dan Grecu, pe care l-a tratat de la distanta intr-o situatie realmente disperata. Invitat la tv, Romulus Popescu a vorbit despre bazele meserie sale.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

"Totul în Univers e energie. Materia nu exist ă! Energia se transmite prin puterea gândului. Toată viaţă luptăm împotriva a ceea ce ni se face rău. Aceste lupte sunt duse cu ajutorul Bisericii, cu ajutorul unor persoane care au capacităţile de a anula aceste energii(…).

Luptăm, nu putem face altceva(…). Atunci când credem că ceva ne face rău, există ceva ce poate anula răul”, a opinat Popescu.  

"În momentul în care cineva din zona malefică transmite energii, ele se pot materializa. Am avut cazuri. (…) Energiile negative se pot transforma în materie. Să avem grijă ce gândim! La nivel malefic sau benefic, acel gând invocă energii puternice”, a declarat Romulus Popescu.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI