Parcul Herastrau din Capitala este punctul de intalnire al celor mai mari fani ai jocului, din Bucuresti. De cand a fost lansata celebra aplicatie, pe malul lacului este un adevarat spectacol. Oameni de diferite varste si profesii stau tolaniti pe gazon, cu telefoanele in fata si se anunta unul pe celalalt cand in preajma apare un monstru de buzunar cu putere mare de lupta, adica un adevarat trofeu pentru jucatori.

Multitudinea de pokemoni din zona este efectul unei miresme numita “lure” pe care jucatorii o activeaza ca sa atraga “prada”. Parfumul tine o jumatate de ora si de el beneficiaza toti cei aflati in locul in care a fost activat.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

In Herastrau sunt insa trei-patru miresme activate pe metru patrat si in jurul lor, doritorii prind o multime de monstruleti, parcul devenind astfel “Raiul” vanatorilor de astfel de creaturi fantastice.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si