Un bărbat a murit după ce balonul cu aer cald în care se afla a luat foc și s-a prăbușit. Totul s-a petrecut în Marea Britanie, în cursul zilei de duminică, într-un câmp de lângă Holt Fleet Road, în Worcestershire.

La locul incidentului au intervenit serviciile de urgență. În ciuda eforturilor medicilor de a-i salvata viața, bărbatul a fost declarat decedat.

„Părea o minge de foc”

Martorii au vorbit despre imaginile teribile pe care le-au văzut. Ei spun că au văzut, dintr-o dată, o minge de foc prăbușindu-se la pământ.

Citește și: Un muncitor de la un aeroport din Texas și-a găsit sfârșitul după ce a fost „aspirat” de motorul unui avion

„Au fost o mulțime de baloane pe cer pentru că era senin și însorit, în ciuda faptului că era atât de devreme (n.r. în jurul orei 06:30). Deodată, a apărut o fulgerare, părea o minge de foc venind dintr-un balon albastru care a căzut ca o piatră. Soția mea a auzit țipete îngrozitoare și apoi tăcere”, a spus unul dintre martori, potrivit metro.co.uk

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea acestei tragedii.

Un muncitor de la un aeroport din Texas a murit după ce a fost „aspirat” de motorul unui avion

Un angajat al unui aeroport din Texas și-a găsit sfârșitul, vineri, după ce a fost „aspirat” de motorul unui avion care tocmai aterizase pe pistă.

Bărbatul a fost „aspirat” de motorul unui avion de linie al companiei Delta care „aterizase pe Aeroportul Internațional San Antonio”, sosind de la Los Angeles, California și se îndrepta spre poarta de debarcare cu un singur motor în funcțiune”, potrivit agenției americane pentru investigarea accidentelor de transport (NTSB).

Citește și:  O tânără influencer din China a murit încercând să slăbească mai mult de jumătate din greutate pentru a-şi inspira fanii

Bărbatul a murit după ce a fost „aspirat”

Bărbatul a fost „aspirat” de motorul unui avion de linie al Companiei Delta.

NTSB a deschis o anchetă pentru a afla cauzele accidentului, petrecut vineri, în jurul orei locale 22:25.

Potrivit presei locale, bărbatul lucra pentru Unifi Aviation, care oferă servicii de asistenţă mai multor companii aeriene, inclusiv Delta. Delta s-a declarat  „profund întristată"  de accident şi s-a angajat să  „coopereze cu autorităţile"  care efectuează ancheta, într-o declaraţie difuzată de canalul local KENS 5.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si