Părintele Calistrat este ținta unui nou scandal. După ce a apărut într-un clip video în care lovește două surori, acum a fost filmat în timp ce îşi certa enoriașii că nu îi dau suficienți bani pentru serviciile duhovnicești.

Citește și: Anchetă în cazul preotului Calistrat

Calistrat Chifan a fost suspendat după ce a fost implicat într-un scandal după ce a lovit două femei în curtea mănăstirii Vlădiceni.

Acum s-a lăsat filmat, din nou, în ipostaze controversate. În imaginile făcute publice de Marian Godină, preotul se arăta nemulțumit de banii pe care îi primește de la enoriași pentru serviciile duhovnicești.

Ce le spune Părintele Calistrat enoriașilor

Marian Godină a făcut public un filmuleț în care apare părintele Calistrat Chifan, preotul anchetat pentru că a lovit recent o femeie, în timp ce se arată extrem de nemulțumit pentru banii pe care îi primește de la enoriași.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: Preotul Calistrat Chifan nu va oficia slujbe pe durata anchetei

„Venise într-o zi o cucoană și mi-a zis că e supărată că nu are bani și să îi primesc un pomelnic.

I-am zis să nu mă ia așa. Cât ai dat la vrăjitoare? 1000 de lei? La mine vii cu 5 lei, mă iei de prost? Vii cu 100, 10% din cât ai dus acolo. De ce preotul e mai prost și trebuie să îți facă rugăciune cu 5 lei, iar aia te prostește, îți spune trei gogoși și îi dai 1000 lei. De unde e asta? Nu suport treaba asta, vreau să fiu tratat măcar la 10% din cât e tratată o vrăjitoare”,
a spus preotul Calistrat Chifan.

Duhovnicul a declarat că a fost foarte deranjat după ce o credincioasă l-a rugat să îi primească pomelnicul, deși nu avea bani pentru a-l plăti.

Citește și: Patriarhia Română, detalii despre trecutul violent al părintelui Calistrat: „Pe timpul şederii la Mănăstirea Sihastria, a bătut un cal până l-a ucis"

Constantin Sturzu, purtător de cuvânt al Arhiepiscopiei Iașilor, a anunțat că după ce părintele Calistrat Chifan a fost filmat în timp ce lovea două femei, pe durata cercetărilor, a fost oprit de la slujirea celor sfinte.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

„O astfel de situație produce, desigur, multă durere și întristare; ea devine prilej de sminteală și de judecată. Perioada de post care începe mâine este, pentru toți credincioșii ortodocși, și un timp al pocăinței, al cercetării conștiinței, al mărturisirii păcatelor proprii. Nădăjduim să fie timp cu folos, care să aducă mângâiere celor răniți și pace inimilor tulburate.", a declarat Constantin Sturzu.

Citește și: Imagini controversate de la Mănăstirea unde părintele Calistrat a lovit o femeie. Călugăr, surprins în timp ce sărută pe obraz o enoriașă, chiar în fața altarului: „Apropierea pare nepermis de mare”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si