Close sidebar
Close sidebar

Parintele Constantin Necula il ataca pe Cristian Pomohaci! Nici un duhovnic nu a fost atat de dur cu fostul preot

Preotul Constantin Necula este un duhovnic care a reusit sa se faca inteles si placut de tineri, el devenind un model de ierarh in pas cu vremurile.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Preotul sibian a fost invitat, zilele trecute, la o conferinta a Coalitiei pentru Familie, unde a vorbit despre familia traditionala. De data aceasta, preotul Necula si-a exprimat si parerea despre Cristian Pomohaci, cel care a fost caterisit dupa ce a fost surprins facand avansuri sexuale unui baiat. Declaratia preotului a fost facuta la o zi dupa ce Mitropolia Adealului a decis sa-l excluda din randul preotimii pe Pomohaci, dar aceasta hotarare poate fi schimbata anul viitor sau in anii urmatori. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

“Stiti că Mitropolia Ardealului a fost ispitita de saptamani cu un preot care cred ca s-ar intelege foarte bine cu cei care ataca coalitia pentru familie din punct de vedere al orientarii. Ieri, mi-a sarit toata lumea in cap ca una dintre actiunile justitiei i-a acordat o pedeapsa care, in mintea unora, este sub nivelul celei de aplicare.

Ce n-au inteles bine este ca Biserica nu agreeaza circul. Ca hotararea data, nefiind posibila sa o mai contesti undeva nu mai merge circul de la Sibiu la Bucuresti. Este, de fapt, o hotarare impotriva socului pe strada bisericii. Nu ma bucura cand un lider bisericesc din Romania cade in capcana pentru ca este hulita întreaga biserica”, a spus preotul Necula.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI