Close sidebar
Close sidebar

Parintele Justinian Chira, depus intr-un sicriu cu geam si imbracat in straiele de ierarh, cu toate insemnele! Slujba de inhumare va avea loc azi

Parintele Justinian Chira, arhiepiscopul Maramuresului si Satmarului, va fi inmormantat azi, cu fast, la Manastirea “Sfanta Ana” de la Rohia, dupa trei zile de priveghi. Prelatul a murit duminica, in urma unui stop cardiac, la 95 de ani.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

De luni dupa-amiaza, sicriul cu trupul parintelui Justinian a fost asezat in Catedrala Episcopala din Baia Mare, acolo unde toti credinciosii care au dorit au putut veni sa se roage.

IPS Justinian Chira a murit la 95 de ani

Conform informatiilor furnizate chiar de site-ul Mitropoliei Clujului, prelatul a fost invesmantat ca ierarh, cu mitra pe cap si celelalte insemne arhieresti si asezat intr-un sicriu cu geam transparent, pentru ca toti cei care doresc sa ii aduca un ultim omagiu sa il poata vedea pentru ultima data.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Trupul a fost asezat intr-un sicriu impresionant, facut la comanda, un model deosebit, care i-a lasat fara grai pe credinciosii veniti sa se roage.

La inmormnatarea de astazi sunt asteptati mii de oameni care vor veni sa se roage langa sicriul celui despre care s-a spus ca este un sfant inca din timpul vietii. Slujba de inhumare va avea loc la catedrala din Baia Mare, dupa care cortegiul funerar se va indrepta spre Manastirea "Sfanta Ana” de la Rohia.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI