Close sidebar
Close sidebar

Parintele Pomohaci a lasat azi sute de enoriasi cu ochii in lacrimi. Ce le-a dezvaluit preotul reprezentantilor Arhiepiscopiei Ortodoxe de Alba Iulia

Parintele Cristian Pomohaci, acuzat ca ar fi incercat sa corupa sexual un minor, sustine ca este nevinovat si are timp 30 de zile sa-si demonstreze nevinovatia in fata Arhiepiscopiei Ortodoxe de Alba Iulia, fiind pana atunci oprit de la slujirea slujbelor bisericesti.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Parintele Eugen Moldovan, consilier administrativ bisericesc al Arhiepiscopiei de Alba Iulia, a declarat presei ca Pomohaci  a fost audiat in cazul anchetei interne privind presupusa fapta de corupere sexuala a unui minor, ca acesta a negat acuzatiile care i s-au adus.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

”Avand in vedere publicarea unui articol in presa locala, parintele a fost convocat astazi la Centrul Eparhial pentru a da unele lamuriri cu privire la situatia neplacuta care s-a prezentat in acest articol, prin care era incriminat ca ar fi facut unele remarci cu tenta neplacuta la adresa unui tanar, propunandu-i relatii intime si, sigur, in urma unei sume de bani.

Asa cum sunt regulamentele bisericesti, parintele a fost astazi chemat, ne-a oferit cateva lamuriri, insa dupa cum prevad regulamentele noastre bisericesti, parintele a fost oprit de la slujirea sfintelor taine si a tuturor slujbelor bisericesti pe o perioada de 30 de zile, timp in care este dator sa aduca argumente in dezvinovatirea celor prezentate acolo”, a spus parintele Eugen Moldovan.

Parintele Pomohaci a fost asteptat astazi de 300 de sustinatori care au venit din mai multe judete din Ardeal ca sa-l sustina. Oamenii au spus rugaciuni, au intonate cantece religioase si au spus ca inregistarea audio este o „facatura a diavolului”, scrie ziarul Unirea.

Citeste mai multe AICI.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI