Close sidebar
Close sidebar

Părinți, aveți grijă! Și copilul dumneavoastră poate păți așa ceva! Un copil de șapte ani, mutilat după ce a făcut un lucru banal! "Am crezut că aceste lucruri sunt sigure!"

Un copil de șapte ani din Marea Britanie s-a ales cu arsuri grave pe brațe după ce și-a făcut niște tatuaje cu henna. Totul s-a petrecut într-o vacanță în Spania.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Micuțul și-a dorit să își tatueze doi dragoni pe mâini, iar părinții au fost de acord după ce au aflat că respectivul colorant este inofensiv. Totuși, la câteva săptămâni după, pe brațele micuțului au început să apară arsuri severe provocate de substanța folosită la tatuajele artificiale.

Citeste si: Primăria Capitalei vrea reconfigurarea reţelei de tramvaie. Ce linii ar urma să fie desfiinţate

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Părinții sunt disperați și caută ajutor ca urmele rămase pe pielea micuțului și durerile îndurate de acesta să dispară.

"Sunt disperată. Am crezut că aceste lucruri sunt sigure, dar copilul meu s-a ales cu arsuri extrem de grave. Nu se poate așa ceva.", a declarat mama micuțului pentru presa din Anglia.

Henna e folosită ca substanță antiinflamatoare!

Citeste si: Nu îi poți numi părinți! Și-au torturat fiica de 14 ani în ultimul hal! Au ținut-o într-o cușcă, au înfometat-o și când a murit au îngropat-o în curte! E teribil prin ce chinuri a trecut

Henna are proprietăți antiinflamatoare, analgezice și antipiretice, dar poate avea și efecte secundare ca anemia hemolitică în caz de deficit de enzima glucozo-6-fosfat dehidrogenază. Testele efectuate pe șobolani au arătat ca extractele din scoarță au proprietăți hepatoprotectoare și anti-oxidante. Extractele din henna prezintă de asemenea proprietăți moluscicide și tripanocide. Extractul din frunze are proprietăți antitumorale și tuberculostatice în testele pe șoareci. El a arătat un spectru larg fungitoxic în cursul testelor pe diverse dermatomicoze, care a fost atribuit lawsonei.
În India, preparatele pe bază de henna au demonstrat o activitate anticoncepțională.

Citeste si: Politicianul care vrea renunţarea la proprietate deţine un apartament la Bruxelles! Oana Bogdan l-a cumpărat cu 250.000 de euro!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI