In fiecare zi, la ora patru, familia micutului ucis de caini in 2013 este in acelasi loc. Mama, tatal si fratele lui Ionut se duc la cimitir, la mormantul baietelului lor si se reculeg. Mama varsa lacrimi de durere, tatal pare mai puternic, dar se vede ca si el este inca daramat de ceea ce s-a intamplat acum patru ani. Angajatii cimitirului Sfanta Vineri ii cunosc si spun ca sunt niste oameni extraordinari care din cand in cand fac si mici gesturi caritabile pentru sarmanii care merg la pomeni.

Acestia mai povestesc ca parintii lui Ionut aranjeaza migalos locul de veci pentru ca vor sa arate exact ca personalitatea primului lor fiu: vesel, colorat si dinamic. Rotita care se invarte in permanenta langa cruce simbolizeaza energia copilului, iar florile, prospetimea lui.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

" Suntem in fiecare zi la cimitir si am ajuns sa cunoastem rudele celor defuncti.  Va spunem sincer ca oameni ca parintii lui Ionut se intalnesc mai rar. Chiar si dupa patru ani, si dupa ce au primit despagubirile acelea enorme, vin in fiecare zi aici, stau langa mormant, vorbesc cu copilul lor... Ii aduc mereu jucarii, flori si lumanari, iar doamna plange. Asta e cea mai mare tragedie, care sfideaza legea firii.

Niciun parinte n-ar trebui sa treaca prin asa ceva", a spus un agent de paza.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si