Close sidebar
Close sidebar

Parintii lui Ionut Anghel se duc in fiecare zi la mormantul micutului. Angajatii cimitirului spun ca mama baiatului plange si aranjeaza mereu locul de veci.

Parintii micutului au primit despagubiri uriase de la proprietarii terenului unde s-a intamplat tragedia, dar asta nu le-a atenuat durerea. Incearca din rasputeri sa-i ofere toata dragostea si atentia fratelui lui Ionut, insa golul lasat de disparitia baietelului este imposibil de umplut.

Lili Lascar,


DISTRIBUIE
acest articol

In fiecare zi, la ora patru, familia micutului ucis de caini in 2013 este in acelasi loc. Mama, tatal si fratele lui Ionut se duc la cimitir, la mormantul baietelului lor si se reculeg. Mama varsa lacrimi de durere, tatal pare mai puternic, dar se vede ca si el este inca daramat de ceea ce s-a intamplat acum patru ani. Angajatii cimitirului Sfanta Vineri ii cunosc si spun ca sunt niste oameni extraordinari care din cand in cand fac si mici gesturi caritabile pentru sarmanii care merg la pomeni.

Acestia mai povestesc ca parintii lui Ionut aranjeaza migalos locul de veci pentru ca vor sa arate exact ca personalitatea primului lor fiu: vesel, colorat si dinamic. Rotita care se invarte in permanenta langa cruce simbolizeaza energia copilului, iar florile, prospetimea lui.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

" Suntem in fiecare zi la cimitir si am ajuns sa cunoastem rudele celor defuncti.  Va spunem sincer ca oameni ca parintii lui Ionut se intalnesc mai rar. Chiar si dupa patru ani, si dupa ce au primit despagubirile acelea enorme, vin in fiecare zi aici, stau langa mormant, vorbesc cu copilul lor...

Ii aduc mereu jucarii, flori si lumanari, iar doamna plange. Asta e cea mai mare tragedie, care sfideaza legea firii. Niciun parinte n-ar trebui sa treaca prin asa ceva", a spus un agent de paza.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI