Close sidebar
Close sidebar

Cine sunt părinții Ramonei Modoi de la „Puterea Dragostei”. Ei sunt bunicii perfecți

Ramona Modoi de la „Puterea Dragostei” este printre ultimele concurente intrate în casa „Puterea Dragostei”. Puțini știu însă cine sunt părinții tinerei.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Părinții Ramonei de la Puterea Dragostei. Cine sunt părinții Ramonei Modoi de la „Puterea Dragostei”? Noi avem imaginile! Ei sunt bunicii perfecți.

Părinții Ramonei de la Puterea Dragostei. Ramona de la „Puterea Dragostei” este mama unui băiat de aproximativ 8 ani. Copilul se află în grija bunicilor materni pe timpul participării mamei la „Puterea Dragostei”.

Părinții Ramonei de la Puterea Dragostei. Citeste si: Ella și Jador de la „Puterea Dragostei” mai sinceri ca niciodată. Andy Adetu și None au stat în calea fericirii lor?!

Părinții Ramonei de la Puterea Dragostei. Citeste si: Tatăl lui Hamude de la „Puterea Dragostei” arestat după ce a produs spirtul care i-a ucis pe cei zece ieșeni

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Părinții Ramonei de la Puterea Dragostei. Citeste si: Alex Zănoagă de la „Puterea Dragostei” și-a fotografiat bebelușul, deși l-a ținut departe de ochii publicului până acum. Imagini incredibile

Cine sunt părinții Ramonei Modoi de la „Puterea Dragostei”. Ei sunt bunicii perfecți


Părinții Ramonei de la Puterea Dragostei. Părinții Ramonei de la „Puterea Dragostei” sunt tineri și își iubesc nepoții foarte mult. Marian Modoi este capul familiei. El este tatăl Ramonei. Băiatul Ramonei este lumina ochilor lor, dovadă fac și pozele de pe rețelele lor de socializare.


Părinții Ramonei de la Puterea Dragostei. Familia Ramonei locuiește în Pantelimon, București, iar Ramona se află în Turcia pe platourile de filmare ale emisiunii difuzate la Kanal D. În prezent, tânăra și-a vopsit părul blond și dorește să facă o cucerire. Deși, nu a format până acum un cuplu cu nimeni în cadrul competiției, fata a mărturisit că se simte atrasă de Livian Pop, însă îl place și pe Jador, chiar dacă a ieșit din casa iubirii de la Kanal D.

Părinții Ramonei de la Puterea Dragostei. Citeste si: Mary de la "Puterea Dragostei", pregătită să devină mamă? Declarația care a surprins pe toată lumea: "Am vrea..."

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI